Om Må Bra Posters

Hej - det är jag som målar MÅ BRA POSTERS! 

Det här är jag...

Jag heter Susan Billmark och är Dalkullan som 1992 flyttade från Stockholm till Kalmar i Småland. Där mötte jag min man Mats och 1996 fick vi vår älskade dotter Julia. Sedan 2017 bor jag och Mats i Byxelkrok på norra Öland.

Så länge jag kan minnas har jag sökt mig till kreativa miljöer och provat på skapandet i många olika former. Jag har bland annat dansat, sjungit, skapat för scen, skapat i lera och med hjälp av kamera.

När Julia var liten började mitt och Mats livshjul att snurra allt snabbare. Under många år var jag så stark att jag körde över mig själv flera gånger och 2001 blev jag sjukskriven för utmattningsdepression och en 2 år lång rehabilitering startade.

Av en slump – eller intuition – ramlade jag in i skapandet under min sjukskrivningsperiod och det blev en del av min inofficiella läkningsprocess. Sedan dess har jag aldrig slutat att skapa!

Det började med hantverk i material som ull och metalltråd. Vidare genom återbrukshantverk i alla tänkbara material. I 13 år har jag sålt mitt hantverk i en sommarbutik i Byxelkroks hamn. Sakta, sakta har jag gett utlopp för min längtan att måla och numera handlar skapandet mest om att måla stärkande, motiverande och uppmuntrande bilder. Jag leker fram bilder och texter som jag själv känner ett behov av och jag märker att många andra känner igen sig i dem.  Jag målar mina bilder på akvarellpapper med akvarellfärger och tusch. Sedan gör jag tryck på ett stadigt 300 grams kvalitétspapper efter originalen. 

Jag är intresserad av människor - varför vi gör som vi gör och hur vi utvecklas. Jag tycker det är spännande med relationer, hur vi blir mer kreativa och har alltid varit nördigt intresserad av bokstäver och ord!

Jag och Mats...

 Jag har tillsammans med min man Mats skrivit boken Lär dig LEVA, Mindre stress Mer närvaro och boken Dags att Må bra. Vi har också gjort Boken om Mitt Liv där vem som helst med hjälp av 440 frågor kan skriva ner sin livshistoria och en Dagbok Ett år där du varje dag med vägledning skriver ner det som är värdefullt att minnas och reflektera över.

Lär dig LEVA har i dagsläget sålts till 24 länder i världen och översatts till nästan lika många språk. Vi vet att våra böcker uppmuntrat och hjälpt många människor och jag har en tanke om att mina Må Bra Posters ska vara en fin fortsättning på att stimulera och stärka människor att hitta till att må bättre och hitta till ett mer meningsfullt liv. Det kan låta ambitiöst men jag vet att det fungerar! 

____________________💚_______________________

Sociala medier där du också hittar oss och våra produkter:

💚Må Bra-Posters – Hittar du även på Facebook och Instagram

💚Att leva i NUET – Facebooksida med över 55.000 följare. Vår inspirationssida för mer närvaro i tillvaron och Uppmuntrande, stärkande bilder och tankar.

Våra böcker...

💚LÄR DIG LEVA – Facebook och Instagram. Sidan där vi gör inlägg kring vår bok Lär dig LEVA och inlägg som handlar om Mindfulness och annat som vi tycker är viktigt i livet.

💚Dags att MÅ BRA - Facebook. Sidan där vi presenterar vår andra bok som är en fristående fortsättning på Lär dig LEVA-boken. Dags att MÅ BRA är HANDBOKEN i DITT LIV!

💚BOK OM MITT LIV  – Hittar du på Facebook

💚BOKEN OM MITT LIV – Hittar du på Instagram

Alla våra böcker finns att köpa i bokhandeln och hos Adlibris och Bokus.

Tack för att du tog dig tid att läsa ända hit! TACK! JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.